Setting the Use attribute for TEL
xmlcoder
#1 Posted : Tuesday, December 13, 2011 3:43:10 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/7/2011(UTC)
Posts: 18
Points: 54

Thanks: 2 times
Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)
I am struggling to set the 'use' attribute within a TEL data type.

The following code fails

Code:

TEL temp = new TEL();
temp.Use = TelecommunicationAddressUse.Home;


How should I be doing this?
xmlcoder
#2 Posted : Tuesday, December 13, 2011 9:14:40 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/7/2011(UTC)
Posts: 18
Points: 54

Thanks: 2 times
Was thanked: 0 time(s) in 0 post(s)
Ahh, of course I forgot that the Use is defined as SET<CS>,

therefore the following is what was required :

Code:

TEL temp = new TEL();
temp.Use.Add(TelecommunicationAddressUse.Home);
justin.fyfe1
#3 Posted : Tuesday, December 13, 2011 12:42:23 PM(UTC)

Rank: Administration

Medals: Mobile Tech Grasshopper: Mobile Tech GrasshopperHealth Informatics MVP

Groups: Registered, Administrators
Joined: 7/22/2010(UTC)
Posts: 96
Points: 297
Man
Location: Hamilton, ON

Thanks: 2 times
Was thanked: 17 time(s) in 17 post(s)
Not sure if this was added in our previous versions, in the 1.0 codebase but you can use the following constructor as well:

TEL temp = new TEL(null, TelecomunicationsAddressUse.Home);

Cheers
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

SoClean Theme By Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.4 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.079 seconds.